- 1. מטגנים בצל ושמן עד שקיפות כ-8 דקות. מוסיפים את קוביות הבשר, וממשיכים לטגן עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים קמח, שום, מלח ופפריקה ,מערבבים עוד שתי דקות ומוסיפים מים. מבאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה!
-
- 2. לאחר שעה מוסיפים עגבניות ופלפלים חריפים, מתבלים במלח ופלפל (אפשר להוסיף גם מעט קימל טחון במידה ואוהבים) ובמידת הצורך מוסיפים עוד מים רותחים (רק עד לסמיכות הדרושה). מכסים את הסיר, וממשיכים לבשל עוד כ- 30 דקות. מוסיפים תפוחי אדמה, וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה רכים (עוד כ 15-20 דקות).
-
- 4. בינתיים, מכינים את הבצקניות: מערבבים ביצים, קמח, שמן ומים עד לקבלת מרקם של בצק רך. מעבירים את הבצק דרך מסננת או פומפיה ישירות מעל סיר התבשיל על מנת ליצור את הבצקניות הקטנות. ממשיכים לבשל עד שמוכן (כ-5 דקות).
-
- *ניתן להכין את הבצקניות בנפרד, ולבשלן במים רותחים. לאחר מכן, מומלץ לטגן ולהקפיץ אותן בשמן זית או חמאה עם מעט פירורי לחם, מלח, שום ופטרוזיליה.
- שתף בפייסבוק
- שתף בטוויטר
- שתף בגוגל+