- 1. מנקים את הבשר מהשומן וחותכים לקוביות בינוניות. חותכים את הירקות לקוביות.
-
- 2. בסיר בינוני מחממים כ-3 כפות שמן. מטגנים בצל קצוץ דק עד להזהבה.
-
- 3. מוסיפים את הבשר ולאחר כ-2 דקות הופכים אותו כדי שיהיה מטוגן משני צדדיו.
-
- 4. מוסיפים את התבלינים והירקות (חתוכים לקוביות) עם 1/2 כוס מים, מביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מקטינים את האש ומבשלים שעתיים וחצי עם מכסה סגור.
-
- 5. מכינים את הנוקדלי: מערבבים את המרכיבים עד שמתקבל בצק. לא צריך לעבד את הבצק עד למרקם צמיגי אלא להשאירו רך.
-
- 6. בסיר מביאים לרתיחה מים עם מלח. במקביל מעבירים את הבצק לצלחת שטוחה. בעזרת כף, חותכים פיסות בצק קטנות לתוך המים ומבשלים למשך 3 דקות בערך (עד שהבצקניות צפות על המים).
-
- 7. מגישים את הבשר לצד הנוקדלי. ניתן להוסיף 1/2 כוס יין אדום יבש לתבשיל הבשר 5 דקות לפני סיום הבישול.