וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רקוט קרומפלי - מאפה תפוח אדמה ונקניק

הרקוט קרומפלי הוא מאפה תמים למראה, שמסתיר בתוכו עולם ומלואו - נימוחות של תפוחי אדמה, ביצים קשות, שמנת חמוצה, ובעיקר - נקניק מעושן ומשכר.

מתכון מאת: מסעדת טוליפ, מערכת וואלה!

טוליפ. נמרוד סונדרס
טוליפ

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה
  • 4 ביצים קשות
  • 200 גרם נקניק מעושן
  • 1 מיכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה
  • 100 גרם גבינת עמק מגורדת
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עם מים רותחים מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה ל-20 דקות. מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ.
  • 2. בתבנית המתאימה ל-4 מנות, שמים מחצית מכמות תפוחי האדמה כשכבה תחתונה על התבנית.
  • 3. חותכים את הביצים הקשות לפרוסות ומוסיפים עוד שכבה. מוסיפים פרוסות של נקניק (מומלץ סלמי מעושן) ומעל זה מוסיפים עוד שכבה של תפוחי האדמה שנותרו.
  • 4. לשמנת החמוצה מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד שהשמנת הופכת נוזלית. יוצקים את השמנת באופן אחיד מעל השכבות ולבסוף מפזרים את הגבינה. אופים בתנור שחומם ל-180 למשך חצי שעה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully