- 1. בסיר עם מים רותחים מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה ל-20 דקות. מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ.
-
- 2. בתבנית המתאימה ל-4 מנות, שמים מחצית מכמות תפוחי האדמה כשכבה תחתונה על התבנית.
-
- 3. חותכים את הביצים הקשות לפרוסות ומוסיפים עוד שכבה. מוסיפים פרוסות של נקניק (מומלץ סלמי מעושן) ומעל זה מוסיפים עוד שכבה של תפוחי האדמה שנותרו.
-
- 4. לשמנת החמוצה מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד שהשמנת הופכת נוזלית. יוצקים את השמנת באופן אחיד מעל השכבות ולבסוף מפזרים את הגבינה. אופים בתנור שחומם ל-180 למשך חצי שעה.