מתכונים חמים

תפוחי אדמה מעושנים

לספרדים יש חמון, לאיטלקים פרושוטו ולשאר בייקון. בגרסאות הכשרות משתמשים בחזה אווז מעושן או נקניקיות מעושנות: כאן כנותני טעם מעושן.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

תפוחי אדמה בתנור

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 6 תפוחי אדמה אדומים
  • 2 נקניקיות מעושנות (צ'וריסוס, קבנוס, פפרוני) פרוסות
  • 2 שיני שום פרוסות
  • שמן זית
  • 5 גבעולי תימין
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים. מניחים בתבנית ומתבלים בשאר החומרים.
  • 3. אופים 40 דקות או עד שזהובים ורכים. מגישים חם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully