וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תפוחי אדמה מעושנים

לספרדים יש חמון, לאיטלקים פרושוטו ולשאר בייקון. בגרסאות הכשרות משתמשים בחזה אווז מעושן או נקניקיות מעושנות: כאן כנותני טעם מעושן.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

תפוחי אדמה בתנור. נמרוד סונדרס, נמרוד סונדרס
תפוחי אדמה בתנור/נמרוד סונדרס

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 6 תפוחי אדמה אדומים
  • 2 נקניקיות מעושנות (צ'וריסוס, קבנוס, פפרוני) פרוסות
  • 2 שיני שום פרוסות
  • שמן זית
  • 5 גבעולי תימין
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים. מניחים בתבנית ומתבלים בשאר החומרים.
  • 3. אופים 40 דקות או עד שזהובים ורכים. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully