- 1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל להבה בינונית-גבוהה. שמים את הנתח במרכז הסיר ומשחימים היטב, כ-3-4 דקות מכל צד (4 צדדים), עד לקבלת צבע יפה. מוציאים לצלחת.
- 2. מוסיפים לסיר את כל הירקות ומטגנים מעל להבה בינונית כ-3 דקות תוך כדי בחישה.
- 3. מחזירים לסיר את הבשר. מוסיפים את היין ומכסים במים עד לגובה הנתח.
- 4. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה על להבה בינונית-נמוכה כשעתיים וחצי עד שהבשר התרכך לחלוטין.
- 5. בתום הבישול, אם רואים שיש הרבה נוזלים, מבשלים ללא כיסוי עד שמחצית הנוזלים הצטמצמו (התאדו) וטעמי הרוטב התרכזו.
- 6. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים, יחד עם פירה או תוספת אחרת שאוהבים.