- 1. מחממים את שמן הזית בסיר בגודל רחב ושטוח.
- צורבים את פרוסות הווייסבראטן כ-2-3 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה, מוציאים מהסיר ומניחים בצד (אם הסיר לא גדול מספיק עושים זאת ב-2 נגלות).
- 2. יוצקים עוד מעט שמן לסיר, מוסיפים את הפטריות החתוכות ואת השום. מטגנים כ-3-4 דקות עד להזהבה.
- 3. שופכים פנימה את היין, הסויה והסוכר החום, ומבשלים מעל להבה גבוהה עד שכל הנוזלים מתאדים כמעט לחלוטין. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב.
- 4. מוסיפים את דלעת הערמונים, הערמונים, ציר הירקות או ציר הבקר, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות עד שהרוטב הסמיך. טועמים ומוסיפים עוד סוכר, מלח או פלפל לפי הטעם.
- 5. מחזירים את פרוסות הוייסבראטן ומבשלים יחד עם הרוטב במשך שעה וחצי או עד שהבשר רך ונימוח. אם אין מספיק רוטב, מוסיפים מים או ציר בקר לפי הצורך. טועמים, מתקנים תיבול, ואם רוצים מגישים עם פטרוזיליה טרייה קצוצה.