תבשיל כבש עם ארטישוק ירושלמי

מתכון באדיבות מפעלי חבל מעון בנגב המערבי.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מרק עם בשר. Artoday
מרק עם בשר

מצרכים

  • 2 ק"ג כתף כבש
  • 1 ק"ג ארטישוק ירושלמי, קלוף וחתוך לטבעות
  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס ציר בשר
  • טימין טרי
  • 4 גזרים חתוכים לטבעות גסות
  • 5 בצלים חתוכים לטבעות
  • מלח ופלפל
  • מעט שמן

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבשר לקוביות של 2 ס"מ ומשחימים במעט שמן בסיר בינוני.
  • 2. במחבת נפרדת מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הגזר והטימין ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מעבירים את הירקות לסיר עם הבשר וכן את ציר הבשר והמים.
  • 3. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כשעה ורבע בסיר מכוסה.
  • 4. מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 45 דקות נוספות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully