- 1. משרים את האוסובוקו ביין למשך לילה שלם.
-
- 2. מוציאים את האוסובוקו מההשרייה (ושומרים את היין בצד) ומייבשים טוב טוב את הבשר עם מגבת.
-
- 3. בסיר עמוק ורחב משחימים את הבשר עם שמן קנולה עד לקבלת גוון זהוב.
-
- 4. במקביל שמים את היין האדום בו הושרה הבשר בסיר ומצמצמים אותו עד לקבלת סירופ.
-
- 5. מסדרים את הירקות בתבנית אפייה (עמוקה מעט), שופכים עליהם את היין המצומצם ומניחים מעל את האוסובוקו.
-
- 6. שופכים מים רותחים לתבנית כך שהם יכסו חלקית את הנתח. מכסים את התבנית עם רדיד אלומיניום ומהדקים היטב.
-
- 7. מכניסים לתנור שחומם מראש לכ -180 מעלות למשך 4 שעות או עד שהבשר "נופל מהעצם".
-
- 8. מסירים את רדיד האלומיניום ומחזירים לתנור ומשחימים כ- 1/4 שעה תוך כדי השקיית הנתח בנוזלי הצלייה שלו בעזרת כף או מצקת.
-
- 9. הגשה: מוציאים את התבנית מהתנור, נותנים לבשר "לנוח" כ- 1/4 שעה ומגישים.
- שתף בפייסבוק
- שתף בטוויטר
- שתף בגוגל+