פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אוסובוקו צוואר טלה ביין

      איטליז כצל'ה מבין דבר או שניים בבשרים, ומהי הדרך הטובה ביותר להכין אותם. כאן הם לוקחים אוסובוקו צוואר טלה, מכניסים אותו לקדירה עם יין וחמוציות, ומקבלים מעדן נהדר.

      12 מדרגים / 2.84 כוכבים

      מדריך הבשר של חוות צוק (אפיק גבאי)
      מדריך הבשר של חוות צוק (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • 6-8 פרוסות צוואר טלה עם העצם
      • 1/2 כוס חמוציות
      • 3 כפות רכז רימונים
      • 1/2 בקבוק יין אדום
      • מעט קמח
      • מלח פלפל על פי הטעם.

      אופן ההכנה

      • 1. ממליחים ומפלפלים את פרוסות הבשר, מקמחים קלות ומנערים מעודפי קמח.
      • 2. משחימים את הבשר בסיר רחב במעט שמן זית,
      • מוציאים הבשר מכניסים הנוזלים ומקרצפים את תחתית הסיר, מביאים לרתיחה.
      • 3. מכניסים את הבשר מכסים במעט מים עד לכיסוי הבשר אם יש צורך ומוסיפים את החמוציות.
      • 4. מבשלים כשעה וחצי עד שהבשר רך. טועמים את הרוטב ומתקנים את התיבול.
      • *אפשר לשדרג המנה בשימוש בציר טלה, וניתן להוסיף תבלינים על פי הטעם, גרגרי כוסברה, הל וכד'

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -