- 1. מורחים על נתח הסינטה 2 כפות חרדל חלק ומעסים היטב, מפלפלים בנדיבות ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות לעשר דקות.
-
- 2. מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות וממשיכים לאפות את הסינטה עוד כרבע שעה. מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
-
- 3. הרכבת המנה: חותכים בסכין חדה טבעות דקות מאוד של אננס (כמובן שאם יש מנדולינה בבית זה יקל את העבודה).
-
- 4. מסדרים 6-8 טבעות אננס על צלחת הגשה, מברישים בחומץ בלסמי ומפזרים מעט מלח גס.
-
- 5. חותכים את הסינטה לטבעות דקות ככל האפשר ומסדרים 4-6 חתיכות במרכז הצלחת על האננס, מפזרים מעט פלפל שחור גרוס ואת הצנובר.
-
- 5. מגישים בטמפרטורת החדר כמנה ראשונה או כמנת ביניים.