וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'ו אננס וסינטה צרובה

עונת האננס בפתח ושווה לשלב את הפרי המדהים הזה עם בשר קל כמנה שמתאימה לימות הקיץ החמים. מתכון של השף אלון גונן ממסעדת "אל בריו".

מתכון מאת: מערכת וואלה

קרפצ'יו אננס. דן פרץ,
קרפצ'יו אננס/דן פרץ

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-8 מנות:
  • 1 אננס טרי מקולף
  • חצי קילו רוסטביף סינטה מפולפלת
  • מעט חומץ בלסמי
  • כף צנובר קלוי
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס עבה

אופן ההכנה

  • 1. מורחים על נתח הסינטה 2 כפות חרדל חלק ומעסים היטב, מפלפלים בנדיבות ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות לעשר דקות.
  • 2. מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות וממשיכים לאפות את הסינטה עוד כרבע שעה. מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
  • 3. הרכבת המנה: חותכים בסכין חדה טבעות דקות מאוד של אננס (כמובן שאם יש מנדולינה בבית זה יקל את העבודה).
  • 4. מסדרים 6-8 טבעות אננס על צלחת הגשה, מברישים בחומץ בלסמי ומפזרים מעט מלח גס.
  • 5. חותכים את הסינטה לטבעות דקות ככל האפשר ומסדרים 4-6 חתיכות במרכז הצלחת על האננס, מפזרים מעט פלפל שחור גרוס ואת הצנובר.
  • 5. מגישים בטמפרטורת החדר כמנה ראשונה או כמנת ביניים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully