- 1. מחממים שמן זית בסיר בגודל בינוני ומטגנים את הבצל והשום עד להשחמה.
-
- 2. מוסיפים את היין והפירות היבשים (תאנים, צימוקים ושזיפים) מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
-
- 3. מצמצמים את היין עד ל 1/4 מהכמות ומוסיפים את הסילאן, לאחר שמגיעים לסמיכות הרצויה מכבים את האש ומוסיפים את הבצל הירוק. מוסיפים מלח וסוכר לפי הטעם.
-
- 4. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
-
- 5. מחממים קצת שמן זית במחבת מכניסים את נתחי הפילה, מוסיפים מלח, פלפל וצורבים את הנתחים מכל הכיוונים.
-
- 6. מכניסים לתנור למשך 4-5 דקות, מוציאים מהתנור ומניחים את הבשר בצד למשך 2 דקות.
-
- 7. מניחים את הפילה ובוזקים את הרוטב עם הפירות היבשים.