מתכונים חמים

לשון ברוטב משמש עם דבש

מעדניית הבשרים "לבקוביץ 1928" עם מתכון ללשון בקר, כזו שאוהבת לספוג טעמים מתקתקים כמשמשים, דבש ויין לבן, שמתבשלים איתה באותו הסיר.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

לשון בקר

מחשבון המרות

מצרכים

  • 700 גרם בשר לשון
  • 1 כוס משמשים שלמים יבשים
  • ½ כוס דבש
  • 2 כפיות חרדל דיז'ון
  • ½ 1 כוס יין לבן
  • ½ כוס מים
  • 1 בצל חתוך גס
  • 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 4 שיני שום כתושות
  • מספר עלי דפנה לפי הטעם
  • פלפל אנגלי
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים בסיר עם מים את עלי הדפנה, חתיכות הבצל הגס, פלפל אנגלי ושיני השום.
  • 2. לאחר שהמים רותחים מוסיפים את הלשון ומבשלים כשעה וחצי עד שהלשון שמתרככת (ניתן לבדוק במזלג).
  • 3. מטגנים בסיר את הבצל השני עם שלוש כפות שמן.
  • 4. מקלפים את הלשון ומטגנים עד שתזהיב מעט. (להקפיד במהלך הטיגון להחליף צדדים).
  • 5. מוסיפים את הדבש, החרדל, היין, המים והמשמשים ומערבבים היטב.
  • 6. מבשלים 30 דקות על אש קטנה ומגישים חם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully