סלט גלילות בקר בפסטו

איל כץ ורועי פרס, מאטליז "כצל'ה" לוקחים בוקר שמשי, ומכינים מנה קיצית וקלילה של סלט גלילות בקר, עם פסטו, תאנים בשלות ומתקתקות, עלי חסה, ואגוזים.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סלט גלילות בקר בפסטו של כצל'ה.
סלט גלילות בקר בפסטו של כצל'ה

מצרכים

  • 10 פרוסות דקות כף/שייטל עגל
  • 1 צנצנת פסטו כצל'ה
  • שקית תערובת עלים ירוקים וחסות
  • 10 תאנים טריות
  • 50 גר' צנוברים קלויים
  • 50 גר' אגוזי מלך
  • מעט שמן זית, חומץ בלסמי משובח, חרדל, מלח ים, פלפל גס
  • לקישוט - מספר עגבניות שרי

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הגלילות: ממליחים ומפלפלים קלות את פרוסות הבשר. מורחים כל פרוסה בפסטו, מגלגלים וצורבים על מחבת חם במעט שמן זית לדרגת הכנה מדיום.
  • 2. מכינים את הסלט: מכינים העלים והירקות לסלט בקערה, מתבלים לפי הטעם בפסטו, שמן זית, חומץ בלסמי.
  • 3. חוצים את התאנים ומניחים על הסלט. חוצים כל גלילה למנות נוחות לאכילה ומסדרים יפה בקערת הסלט.
  • 4. מניחים מספר עגבניות שרי לקישוט.
  • 5. בוזקים מעט פסטו, מלח ים ופלפל שחור על פי הטעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully