סלט אנטרקוט

מסעדת "פסטה נובה" שבתל אביב מראה מה אפשר לעשות עם נתח מובחר של אנטרקוט, ואיך הופכים אותו מחומר גלם כבד, למנה קלילה שאפשר לאכול בכיף בצהרי היום.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סלט אנטריקוט של מסעדת פסטה נובה.
סלט אנטריקוט של מסעדת פסטה נובה

מצרכים

  • לסלט:
  • 6-7 עלי חסה
  • חופן נדיב של עליי בייבי
  • 3 עגבניות בינוניות טריות
  • בצל ירוק
  • בצל סגול קטן
  • שזיף אדום בינוני
  • תפוח ירוק
  • 120 גר' אנטרקוט צלוי בדרגת מדיום ופרוס לרצועות
  • לרוטב:
  • 1/2 1 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית חרדל דיז'ון
  • כפית סויה
  • חצי לימון
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. צולים את הבשר משני צדדיו, לדרגת מדיום ונותנים לו לשבת כמה דקות בצד.
  • 2. פורסים את הנתח לפרוסות דקות.
  • 3. פורסים את הירקות והפירות לפרוסות דקות.
  • 4. מפזרים את עלי הבייבי וחותכים את החסה לרצועות גסות. מוסיפים את רצועות האנטריקוט.
  • 5. מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל לסלט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully