אנטרקוט בגריל
מתכון של רשת פלקון, המתמחה במעדני בשר, שמראה שכדי להכין סטייק טוב, לא צריך להיות שף: רק צריך תיבול מאוזן, ויד נכונה שתהפוך אותם בזמן.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 סטייקים מאנטרקוט מיושן היטב
- מלח גס
- למשרה:
- 1 כפית פלפל גרוס
- 2 ענפי רוזמרין
- 5 עלי מרווה
- גבעול טימין
- 4 כפות שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כף חומץ בן יין אדום
- 1 כף דבש
- 2 בצלים ירוקים חתוכים דק
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל מרכיבי המשרה ומשרים בו את הסטייקים למשך לילה לפחות.
- 2. צולים את הסטייקים בגריל חם כשלוש דקות משני הצדדים עד לדרגת מדיום.
- 3. זורים מעט מלח גס ומגישים.