וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אסאדו בגלייז רימונים

מנת בשר אסאדו צלוי ומשובח ברוטב רימונים

מתכון מאת: מערכת וואלה

עמית טרפוצניק

מצרכים למתכון

  • ל-8 מנות:
  • 1/2 1 קילו אסאדו (שפונדרה)
  • 2 כפות שמן
  • 2 בצלים חתוכים גס
  • 2 גזרים חתוכים גס
  • 10 שיני שום שלמות
  • 5 ענפי רוזמרין
  • מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס טרי
  • 1 ליטר מיץ רימונים
  • 1/2 כוס רכז רימונים
  • להגשה:
  • גרגרי רימונים
  • מעט רוזמרין קצוץ דק-דק
  • מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס
  • קוסקוס/ בורגול/ אורז

אופן ההכנה

  • 1. מחממים סיר ברזל גדול (כזה שיכול להיכנס לתנור) עם שמן וסוגרים את הנתח 10 דקות עד להשחמה יפה מכל הצדדים. מוציאים לצלחת.
  • 2. מוסיפים לסיר בצל, גזר ושום, מוסיפים רוזמרין, מלח ופלפל ומטגנים יחד עד להזהבה. יוצקים מיץ רימונים ורכז רימונים, מערבבים יחד.
  • 3. מחזירים את הבשר לסיר, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים שעה. מעבירים לתנור להשלמת ההכנה למשך שלוש-שלוש וחצי שעות נוספות, מדי שעה הופכים את הנתח בתוך הרוטב, אם נדמה לכם שחסרים נוזלים מוסיפים מים. מבשלים עד שהכל רך מאוד.
  • 4. מגישים מיד או מכינים מראש ומחממים ברוטב. כדאי להגיש על מצע של קוסקוס, בורגול או אורז עם גרגרי רימונים, רוזמרין, מלח ופלפל.
  • אסאדו ברוטב ברבקיו ביתי

  • צלי שפונדרה ושעועית

  • סופריטו אסאדו עם תפוחי אדמה שבורים

  • לחי בקר ביין אדום עם קרם כרובית

  • חזה בקר צלוי

  • סופריטו גרוזיני

  • קציצות בקר בכרישה וגרגרי חומוס

  • תבשיל בשר,חצילים ועגבניות

  • אנטריקוט בתפוחים וסילאן

  • מינוט סטייק עם איולי מעושן

  • סינטה בקראסט פלפל גרוס ופירה

  • קבב עטוף בעלה גפן

  • מתכון לקיפודי אורז ובשר פרסים

  • תבשיל שפונדרה, שעועית לבנה ושורשים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully