אנטריקוט בתפוחים וסילאן

מנה חגיגית שמתקתקים רגע לפני שמתיישבים לשולחן - מחבת לוהטת של נתחי אנטריקוט, תפוחים וסילאן

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • ל-3 סועדים
  • 400 גרם אנטריקוט
  • 2 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות
  • סילאן
  • טימין
  • שמן זית
  • להגשה:
  • על ארוגולה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את האנטריקוט לקוביות בינוניות עם השומן (השומן מוסיף טעם ושומר על העסיסיות).
  • 2. מלהיטים מחבת, מוסיפים שמן זית וצורבים את הנתחים בחום גבוה. מתבלים במלח ופלפל.
  • 3. מוסיפים את קוביות תפוחי העץ, הסילאן והטימין ומערבבים. מסירים מהאש אחרי דקה- שתיים נוספות ומגישים על מצע ארוגולה.
  • קרפצ'יו עם גרגרי רימון

  • אוסובוקו במיץ רימונים ומרווה

  • שיפודוני אנטריקוט בסיידר

  • קרפצ'ו אננס וסינטה צרובה

  • פילה בקר ברוטב תות שדה

  • פילה בקר במילוי עלי מנגולד ופירות

  • אוסובוקו צוואר טלה ביין

  • טטאקי פילה בקר

  • טנזיה מרוקאית

  • פילה בקר עם פירות יבשים

  • טטאקי סינטה על מצע אורז

  • שיפודי אנטרקוט ומנגו

  • לשון ברוטב משמש עם דבש

  • זנב שור עם גריסי פנינה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully