אנטריקוט בתפוחים וסילאן
מנה חגיגית שמתקתקים רגע לפני שמתיישבים לשולחן - מחבת לוהטת של נתחי אנטריקוט, תפוחים וסילאן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-3 סועדים
- 400 גרם אנטריקוט
- 2 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות
- סילאן
- טימין
- שמן זית
- להגשה:
- על ארוגולה
אופן ההכנה
- 1. חותכים את האנטריקוט לקוביות בינוניות עם השומן (השומן מוסיף טעם ושומר על העסיסיות).
- 2. מלהיטים מחבת, מוסיפים שמן זית וצורבים את הנתחים בחום גבוה. מתבלים במלח ופלפל.
- 3. מוסיפים את קוביות תפוחי העץ, הסילאן והטימין ומערבבים. מסירים מהאש אחרי דקה- שתיים נוספות ומגישים על מצע ארוגולה.