שיפודוני אנטריקוט בסיידר
בפעם הבאה שאתם עושים על האש, זה המתכון שאתם חייבים לנסות: שיפודוני אנטריקוט על ענפי רוזמרין, המושרים בדבש ובסיידר תפוחים שמעניקים לבשר ניחוח מתקתק.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500-600 גר' אנטריקוט חתוך לקוביות של 2X2
- ענפי רוזמרין בתור שיפודים
- למרינדה:
- 5 כפות תרכיז סיידר
- 2 כפות מלאות שמן זית
- 1 כף חומץ בלסמי
- 2 כפות דבש
- 1/2 כפית צ'ילי גרוס
- כפית שטוחה של מלח
אופן ההכנה
- 1. מעסים את נתחי האנטריקוט במרינדה ומשהים בקירור לילה או לפחות 3 שעות.
- 2. מוציאים מהמקרר כדי לתת לבשר להתקרב לטמפ' החדר, ומשפדים את הקוביות על החלק הערום של ענפי הרוזמרין (אפשר לחדד את הענף עם סכין אם הוא לא חד מספיק). מומלץ לשפד על כל ענף לפחות קובייה אחת עם שומן.
- 3. צולים במחבת פסים (או על הגריל) לרמת הבישול האהובה עליכם.