- 1. מערבבים את חומרי המרינדה.
-
- 2. צורבים נתח פילה על מחבת חמה מאוד, כדקה מכל צד ומיד טובלים במרינדה שהכנו. משרים את נתח הבשר במרינדה עד שמתקרר.
-
- 3. כעת פורסים ניילון נצמד כפול על משטח ומניחים את הנתח במרכז, מעליו שופכים את שארית המרינדה, ועוטפים חזק עם הניילון הנצמד. עוטפים את הנתח בנייר אלומיניום, מעצבים את לצורה אחידה ודחוסה, ומכניסים למקרר לשעתיים עד לילה.
-
- 4. להגשה: מורידים חלק מנייר הכסף והניילון ופורסים את נתח הבשר לפרוסות דקות בעזרת סכין חדה.
-
- 5. בצלחת מניחים פרוסות של אננס ומעל את פרוסות הפילה, מוזגים מעל את הרוטב האסייתי שהכנו ומקשטים בצנוניות ומיקרו עלים.