- 1. להכניס למקרר או המקפיא 8 צלחות הגשה שטוחות.
-
- 2. להכניס את נתח הפילה למקפיא לעשר דקות לערך, או עד שהמעטפת קופאת.
-
- 3. מערבבים בקערה את השמן, מיץ הלימון והבצלצלים הקצוצים.
-
- 4. פורסים את הפילה בקר בניצב לסיבים (כפי שחותכים כיכר לחם) לפרוסות הכי דקות שאפשר. מכונת פריסה חשמלית עושה את העבודה הכי טוב. לחלופין אפשר להניח את פרוסות הבשר בין שתי שקיות ניילון ולשטחם בעזרת צידו השטוח של פטיש בשר או סכין. המטרה לקבל בשר שטוח ככל האפשר.
-
- 5. הופכים את שקית הניילון עם הבשר על הצלחת המקוררת ומצמידים, כך שתכסה את רוב או כל הצלחת. עד שלב זה ניתן להכין מראש, לכסות בניילון נצמד ולשמור בקירור.
-
- 6. בעת ההגשה, עורמים ארוגולה במרכז הצלחת ומזליפים מהרוטב על הבשר והעלים.
-
- 7. מגישים עם לחם טרי, בשרני ופריך.