מתכונים חמים

קרפצ'יו פילה בקר בשמן זית

מתכון של קייטרינג שקדים באדיבות שמן זית "חלוצה", למנה קלאסית ואלגנטית במיוחד, שכל כך קל להכין בבית. התוצאה מרהיבה לעין ולחך.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

קרפצ'יו סלק עם מוצרלה ונבטים (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 100 גר' פילה בקר איכותי לא מומלח
  • 6 עלי בזיליקום טרי חתוכים דק מאוד
  • 3 כפות שמן זית איכותי
  • כף גבינת פרמזן
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • מיץ מ - 1 לימון, מסונן
  • גרידה מ- 1 לימון
  • קומץ עלעלי בייבי
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הפילה דק עד כמה שאפשר.
  • 2. מניחים את הבשר בין 2 שקיות ניילון קטנות ומשטחים אותו בעזרת פטיש בשר.
  • 3. מניחים את הפרוסות זו על יד זו על גבי צלחת עד שתחתיתה מכוסה.
  • 4. מברישים במיץ לימון. מפזרים באחידות מלח (לא יותר מדי)
  • ופלפל גרוס טרי.
  • 5. משהים את הבשר במרינדה למשך 2 דקות.
  • 6. יוצקים את שמן הזית באחידות על גבי כל הבשר.
  • 7. מפזרים את גבינת הפרמזן.
  • 8. מערבבים את עלעלי הבייבי עם מעט מאוד שמן זית וגרידת הלימון ומניחים במרכז הצלחת. מגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully