וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'יו פילה בקר בשמן זית

מתכון של קייטרינג שקדים באדיבות שמן זית "חלוצה", למנה קלאסית ואלגנטית במיוחד, שכל כך קל להכין בבית. התוצאה מרהיבה לעין ולחך.

מתכון מאת: מערכת וואלה

קרפצ'יו סלק עם מוצרלה ונבטים. נמרוד סונדרס
קרפצ'יו סלק עם מוצרלה ונבטים

מצרכים למתכון

  • 100 גר' פילה בקר איכותי לא מומלח
  • 6 עלי בזיליקום טרי חתוכים דק מאוד
  • 3 כפות שמן זית איכותי
  • כף גבינת פרמזן
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • מיץ מ - 1 לימון, מסונן
  • גרידה מ- 1 לימון
  • קומץ עלעלי בייבי

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הפילה דק עד כמה שאפשר.
  • 2. מניחים את הבשר בין 2 שקיות ניילון קטנות ומשטחים אותו בעזרת פטיש בשר.
  • 3. מניחים את הפרוסות זו על יד זו על גבי צלחת עד שתחתיתה מכוסה.
  • 4. מברישים במיץ לימון. מפזרים באחידות מלח (לא יותר מדי)
  • ופלפל גרוס טרי.
  • 5. משהים את הבשר במרינדה למשך 2 דקות.
  • 6. יוצקים את שמן הזית באחידות על גבי כל הבשר.
  • 7. מפזרים את גבינת הפרמזן.
  • 8. מערבבים את עלעלי הבייבי עם מעט מאוד שמן זית וגרידת הלימון ומניחים במרכז הצלחת. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully