- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 2. במחבת לוהטת עם שמן זית "סוגרים" את נתח הסינטה השלם עד שהוא משחים היטב מכל הצדדים.
-
- 2. מעבירים את הנתח לתבנית, מצפים בפלפל שחור גרוס מכל הצדדים ומניחים את ענפי הרוזמרין.
-
- 3. מפזרים שיני שום קלופות משני ראשים ואת שני הראשים הנותרים חוצים בשלומתם ומניחים לצד הנתח בתבנית. מזלפים מעט שמן זית על שיני השום והבשר.
-
- 4. מכניסים לתנור שחיממנו מראש ל-200 מעלות לכ-15 דקות. מנמיכים ל-150 מעלות וצולים לכ-30 דקות נוספות.
-
- 5. מוציאים את הנתח מהתנור, סוחטים מעל הבשר את הלימונים, מצננים כ-10 דקות ופורסים פרוסות דקות (חשוב לתת לבשר לנוח מעט לפני שפורסים על מנת שהנוזלים לא "יברחו" החוצה). מגישים עם השום האפוי.
-
- חשוב: אם הבשר מוכשר, אין צורך להוסיף מלח