- 1. מחממים את התנור לחום גבוה 250 מעלות.
-
- 2. מניחים את הנתח, כשהחלק השומני כלפי מטה, על גבי רשת צלייה ומתחתיה מניחים תבנית (לשם יטפטפו הנוזלים). אם אין רשת, אפשר לאלתר מניחים על גבי תבנית פרוסות עבות של בצל ועליהן מניחים את הנתח.
-
- 3. מורחים את הנתח בחמאה רכה, ממליחים, מפלפלים ומעסים היטב.
-
- 4. צולים בחום גבוה כרבע שעה.
-
- 5. מנמיכים לחום בינוני כ180 מעלות וממשיכים לצלות עד לדרגת העשייה הרצויה בערך 30 דקות.
-
- 6. מוציאים מהתנור ונותנים לנתח להצטנן.
-
- 7. להגשה - פורסים את הנתח לפרוסות דקות ככל שניתן ויוצקים מעט רוטב.