וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוסטביף בסיסי קלאסי

מחפשים משהו מוצלח להכניס לסנדוויץ' שלכם או של הילדים? למה שלא תנסו להכין רוסטביף נפלא, תוצרת בית, בעזרת שלושה מרכיבים בלבד?

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה

רוסטביף בגיליס. גיליס- בית מדרש לבשר,
רוסטביף בגיליס/גיליס- בית מדרש לבשר

מצרכים למתכון

  • נתח סינטה במשקל 2 ק"ג
  • 80 גרם חמאה רכה (שומרי הכשרות יכולים להחליף בשמן זית)
  • מלח גס / פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את התנור לחום גבוה – 250 מעלות.
  • 2. מניחים את הנתח, כשהחלק השומני כלפי מטה, על גבי רשת צלייה ומתחתיה מניחים תבנית (לשם יטפטפו הנוזלים). אם אין רשת, אפשר לאלתר – מניחים על גבי תבנית פרוסות עבות של בצל ועליהן מניחים את הנתח.
  • 3. מורחים את הנתח בחמאה רכה, ממליחים, מפלפלים ומעסים היטב.
  • 4. צולים בחום גבוה כרבע שעה.
  • 5. מנמיכים לחום בינוני – כ180 מעלות וממשיכים לצלות עד לדרגת העשייה הרצויה בערך 30 דקות.
  • 6. מוציאים מהתנור ונותנים לנתח להצטנן.
  • 7. להגשה - פורסים את הנתח לפרוסות דקות ככל שניתן ויוצקים מעט רוטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully