- 1. מתחת לחוט הבישול מניחים חצאי פלפלים ירוקים חריפים.
-
- 2. מערבבים את שמן הזית עם החרדל, הטימין, המייפל והסויה ומעסים את נתח הבשר (חשוב לדאוג שהמרינדה תכסה היטב את כל הנתח).
-
- 3. מכניסים את הנתח כשהוא מכוסה, להשריה במקרר במהלך הלילה.
-
- 4. לאחר לילה, מוציאים את הנתח מהקירור, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
-
- 5. מחממים את התנור לחום מקסימלי ומכניסים את הנתח ל- 10 דקות לתנור או מניחים על גריל הגז.
-
- 6. מורידים את הטמפרטורה של התנור ל-180 מעלות וממשיכים לבשל את הנתח לעוד 25-30 דקות (מומלץ לבדוק עם מדחום שהבשר הגיע לטמפרטורה שבין 55-60 מעלות, אז הוא מוכן במידת עשייה מדיום).
-
- 7. מוציאים את הנתח ונותנים לו לנוח כחצי שעה, עד להגשה.