טרטר סינטה טלה
עומר מילר, השף הנפלא של מסעדות "חדר אוכל" ו"שולחן" שבתל אביב מגיש מנה אהובה עליו ממסעדותיו של טרטר סינטה טלה, המוגש עם בורגול, משמשים טריים וכוסברה
מצרכים
- 100 גרם סינטה טלה
- 2 משמשים מגולענים
- 1 כף בצל סגול קצוץ
- 20 עלי כוסברה
- 10 עלי נענע
- 1 כף בצל ירוק קצוץ
- שפיץ של צ'ילי קצוץ
- 1 כף בורגול דק מושרה במים ומסונן ומיובש היטב
- 1 כף חרדל גרגירים
- 4 כפות שמן זית עדין במיוחד
- 1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
- 1. מנקים את הבשר היטב מכל שומן. משרים את הבורגול עשר דקות במים חמימים. מסננים היטב ומייבשים.
- 2. בקערה מערבבים את כל המצרכים פרט לחרדל. מתבלים במלח ופלפל ומגישים לצד חרדל גרגירים.