טרטר סינטה טלה
עומר מילר, השף הנפלא של מסעדות "חדר אוכל" ו"שולחן" שבתל אביב מגיש מנה אהובה עליו ממסעדותיו של טרטר סינטה טלה, המוגש עם בורגול, משמשים טריים וכוסברה
טרטר סינטה עם בורגול ומשמש (צילום: ברני ארדוב)
מחשבון המרות
- 100 גרם סינטה טלה
- 2 משמשים מגולענים
- 1 כף בצל סגול קצוץ
- 20 עלי כוסברה
- 10 עלי נענע
- 1 כף בצל ירוק קצוץ
- שפיץ של צ'ילי קצוץ
- 1 כף בורגול דק מושרה במים ומסונן ומיובש היטב
- 1 כף חרדל גרגירים
- 4 כפות שמן זית עדין במיוחד
- 1 כף מיץ לימון
- 1. מנקים את הבשר היטב מכל שומן. משרים את הבורגול עשר דקות במים חמימים. מסננים היטב ומייבשים.
- 2. בקערה מערבבים את כל המצרכים פרט לחרדל. מתבלים במלח ופלפל ומגישים לצד חרדל גרגירים.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה