- 1. מרתיחים מים בסיר, מוספים פנימה את עלי המנגולד וחצי הלימון ומביאים לרתיחה. מבשלים את העלים על להבה בינונית כ-5 דקות נוספות ומסננים.
- 2. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף, מוסיפים את בשר הטלה ומערבבים כ-3 דקות נוספות (יש לשים לב שהבשר מפורר במהלך הצריבה ולא הופך לגושים קטנים).
- 3. מוסיפים את עלי המנגולד לבשר ומתבלים בבהרט, כמון, מלח ופלפל. מערבבים טועמים, מתקנים תיבול ומקררים לפחות חצי שעה לפני המילוי.
- 4. מחממים תנור ל-190 מעלות.
- 5. פותחים את הבצק על גבי משטח עבודה, מסדרים לאורכו את תערובת הבשר והמנגולד שהתקררה בינתיים ומקפלים מעל המילוי בעובי של נקניקיה. ניתן לחתוך למלבנים של 10 ס"מ או מעט ארוכים יותר ולקפל לצורת שבלול .
- 6. מניחים את המאפים על גבי תבנית מרופדת נייר אפיה, מברשים בביצה טרופה, מפזרים קצח ומכניסים ל-20 דקות לתנור החם או עד השחמה.