- 1. בסיר גדול ורחב שמים את הבשר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות נוספות. בעזרת כף גדולה מקפים את הקצף והשומן המצטברים בסיר. שולפים את הבשר ונפטרים מהמים. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
- 2. מלהיטים סיר ברזל כבד וצולים את נתחי הבשר בשמן זית, עד הזהבה וחריכה עדינה.
- 3. מוסיפים לסיר גזרים, סלרי ושום ומערבבים קלות. מוסיפים יין, סוכר, טימין, אגוז מוסקט ופלפלים יבשים ומביאים לרתיחה.
- 4. מנמיכים את הלהבה ומוודאים שהבשר מכוסה היטב בנוזלים (במידה והבשר לא מכוסה, ניתן להשלים במים או ציר עוף, אין צורך לפתוח לשם כך עוד בקבוק יין).
- 5. מניחים מעל הבשר נייר אפייה רטוב וסחוט ומכסים במכסה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במצב טורבו.
- 6. אופים לפחות 3 שעות ולא יותר מ- 4, עד שהבשר רך מאד.
- 7. להגשה, מחלקים לצלחות ומפזרים מעל כל נתח רצועות פלפל אדום חריף, ערמונים וגבעולי בצל ירוק.