- 1. חורצים בעזרת סכין חריצים בבשר ונועצים בהם את שיני השום.
- 2. מערבבים בקערה את מרכיבי המרינדה: הדבש, החרדל, שמן הזית, המלח, הפלפל השחור, עשבי התיבול והפלפל החריף.
- 3. מעסים את הנתח במרינדה ומניחים בתבנית גדולה מספיק (העצם יכולה לצאת החוצה) עם מעט שוליים.
- 4. לקערת המרינדה (מה שנשאר ממנה) מכניסים את הפירות והירקות החתוכים ומערבבים.
- 5. מסדרים את הירקות מסביב לשוק הטלה שבתבנית, יוצקים את היין ומניחים את חצאי ראשי השום וענפי הטימין.
- 6. מכניסים את התבנית לתנור שחומם ל- 180 מעלות ל- 40 דקות.
- 7. עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום, מורידים את חום התנור ל-140 מעלות ומכניסים לשעה נוספת. מידי פעם פותחים ומשקים את הנתח בנוזלי הבישול.
- 8. לאחר שעה מסירים שוב את נייר האלומיניום לשיזוף אחרון של 30 דקות. פורסים או מגישים שלם עם הרוטב והירקות.