- 1. להכנת הבצק: מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. במעבד מזון עם וו גיטרה מכניסים את הקמח, הסוכר והמלח ומערבבים כמה שניות. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שנוצרת תערובת פרורית. מוסיפים את המים ומערבבים עד שמתקבל כדור בצק.
-
- 3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד, משטחים לצורת דיסק ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
-
- 4. להרכבת הפאי: משמנים היטב תבנית עגולה, שמים לב שגם דפנות התבנית משומנות. מרפדים את התבנית בבצק.
-
- 5. מערבבים יחד את כל חומרי המלית: תפוחים, מיץ לימון, שני סוגי הסוכרים, קמח, קינמון והמוסקט.
-
- 6. מעבירים את תערובת המילוי לתבנית המצופה בבצק.
-
- 7. להכנת הציפוי: בקערה בינונית מערבבים בעזרת מזלג את הקמח, שני סוגי הסוכרים והחמאה. יש לערבב עד שנוצרת תערובת פירורים. מפזרים את הפירורים מעל העוגה.
-
- 8. מכניסים לתנור החם, אופים כ-50 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה מלמעלה.