- 1. הכנת הבצק: מערבבים במיקסר (עם וו לישה) חמאה וסוכר עד שהם מתאחדים. מוסיפים את קמח השקדים, הקמח והביצה, מערבבים כדקה ומוסיפים את הפקאן הסיני לסיבוב אחד בלבד. מצננים את הבצק כשעתיים במקרר.
-
- 2. מקלפים את תפוחי העץ, חותכים לחצי ואז לפרוסות בעובי חצי ס"מ. במחבת רחבה, על אש גבוהה, מקפיצים את תפוחי העץ עם חמאה, יין לבן וסוכר עד שהם מתקרמלים ומקבלים זיגוג שחמחם. מצננים.
-
- 3. משמנים את הקוקוטים בחמאה ומסדרים את התפוחים בתוכם בצורת מניפה.
-
- 4. יוצרים כדורים אישיים מהבצק (כ-90-100 גרם לכדור). מרדדים בעזרת כף היד ומניחים על התפוחים המסודרים בקוקוט, כך שהבצק יכסה אותם.
-
- 5. אופים בטמפרטורה של 190 מעלות צלזיוס כ-12-10 דקות.
-
- 6. הופכים את הקוקוט על צלחת הגשה ומגישים עם גלידת וניל.