- 1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
- 2. מתבלים את הבשר במעט מלח ופלפל, מחממים סיר (רצוי כזה שמתאים לתנור) עם שמן זית וצורבים בו את הנתחים המתובלים משני הצדדים. כשהבשר הופך זהוב מוציאים אותו מהסיר.
- 3. לסיר בו צרבנו את הבשר מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים גם את הגזר, הסלרי והקינמון ומטגנים יחד כ-8 דקות.
- 4. מוסיפים את רסק העגבניות ומקרמלים תוך ערבוב עד שצבעו הופך לכתמתם.
- 5. מחזירים את הבשר לסיר יחד עם עלי הדפנה, הפלפל האנגלי, השום, המלח, הפלפל והמשמשים ומכסים את התבשיל במים. מביאים לרתיחה ומכסים את הסיר במכסה.
- 6. מעבירים את התבשיל בזהירות לתנור או שמעבירים לתבנית עמידה לחום מכוסה לשעה וחצי.
- 7. שוטפים היטב את תרמילי הפול, קוטמים את הקצוות, במידה והתרמילים גדולים חותכים אותם לחצי ומכניסים לסיר עם התבשיל. מחזירים לתנור לשעה נוספת.
- 8. בודקים את התבשיל, כשהבשר רך התבשיל מוכן. טועמים את הרוטב ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך. לפני ההגשה ניתן לפזר פולי פול טרי ירוקים.