וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר טלה

מתכון מאת: דוחול ספאדי, מערכת וואלה

ארטישוק ממולא בשר טלה. נמרוד סונדרס
ארטישוק ממולא בשר טלה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • ½ ק"ג בשר טלה טחון
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • ½ כוס שמן זית
  • 8 תחתיות ארטישוק נקיות
  • קמצוץ מלח
  • 4-5 גרגרי פלפל אנגלי טחונים
  • מעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה

  • 1. במחבת מטגנים את הבצל עם שמן הזית. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד לסגירה.
  • 2. מוסיפים את התבלינים ומסננים את הבשר משאריות הנוזלים.
  • 3. בסיר עם שמן עמוק מטגנים את תחתיות הארטישוק עד להזהבה קלה. מוציאים, מסננים ומצננים.
  • 4. ממלאים את התחתיות בתערובת הבשר. מעבירים לתבנית אפייה וממלאים את התבנית במים עד לחצי מגובה תחתיות הארטישוק (אפשר גם להחליף את המים בציר טלה).
  • 5. מעבירים לתנור לאפייה ב-180 מעלות ל-40 דקות.
  • 6. לפני שמגישים ניתן לקשט בצנוברים קלויים ומעט מיץ לימון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully