פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר טלה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ארטישוק ממולא בשר טלה (נמרוד סונדרס)
      ארטישוק ממולא בשר טלה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • ½ ק"ג בשר טלה טחון
      • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
      • ½ כוס שמן זית
      • 8 תחתיות ארטישוק נקיות
      • קמצוץ מלח
      • 4-5 גרגרי פלפל אנגלי טחונים
      • מעט אגוז מוסקט

      אופן ההכנה

      • 1. במחבת מטגנים את הבצל עם שמן הזית. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד לסגירה.
      • 2. מוסיפים את התבלינים ומסננים את הבשר משאריות הנוזלים.
      • 3. בסיר עם שמן עמוק מטגנים את תחתיות הארטישוק עד להזהבה קלה. מוציאים, מסננים ומצננים.
      • 4. ממלאים את התחתיות בתערובת הבשר. מעבירים לתבנית אפייה וממלאים את התבנית במים עד לחצי מגובה תחתיות הארטישוק (אפשר גם להחליף את המים בציר טלה).
      • 5. מעבירים לתנור לאפייה ב-180 מעלות ל-40 דקות.
      • 6. לפני שמגישים ניתן לקשט בצנוברים קלויים ומעט מיץ לימון.

      עוד מתכוני בשר

      תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר טלה
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -