וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צלעות טלה בפסטו בוטנים

מתכון באדיבות שף אלון גונן ממסעדת אל-בריו

מתכון מאת: מערכת וואלה

צלעות טלה בפסטו בוטנים.
צלעות טלה בפסטו בוטנים

מצרכים למתכון

  • 6 יחידות צלעות טלה מחוברות
  • רבע כוס שמן זית
  • 100 גרם בוטנים
  • צרור עלי בזיליקום
  • 5 שיני שום
  • 1 כפית מלח ים
  • חצי כפית צ'ילי חריף
  • כוס יין לבן יבש

אופן ההכנה

  • 1. מכינים פסטו: להכניס למעבד מזון את הבוטנים, הבזיליקום, השום, הצ'ילי והמלח ולטחון בלהב המתכת תוך הוספת השמן באיטיות . אפשר להוסיף 100 גרם של גבינת פרמג'נו להשבחת הטעם.
  • 2. למרוח את צלעות הטלה בפסטו ולהכניס למקרר לרבע שעה.
  • 3. לחמם תנור ל-200 מעלות ולהניח את הצלעות בתבנית חסינת חום, לצקת את היין בתבנית ולהכניס לתנור, לאחר 10 דקות להוריד את החום ל-170 מעלות ולאפות עוד רבע שעה.
  • 4. מוציאים מהתנור ופורסים לצלעות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully