מתכונים חמים

צלעות טלה בפסטו בוטנים

מתכון באדיבות שף אלון גונן ממסעדת אל-בריו

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

צלעות טלה בפסטו בוטנים

מחשבון המרות

מצרכים

  • 6 יחידות צלעות טלה מחוברות
  • רבע כוס שמן זית
  • 100 גרם בוטנים
  • צרור עלי בזיליקום
  • 5 שיני שום
  • 1 כפית מלח ים
  • חצי כפית צ'ילי חריף
  • כוס יין לבן יבש

אופן ההכנה

  • 1. מכינים פסטו: להכניס למעבד מזון את הבוטנים, הבזיליקום, השום, הצ'ילי והמלח ולטחון בלהב המתכת תוך הוספת השמן באיטיות . אפשר להוסיף 100 גרם של גבינת פרמג'נו להשבחת הטעם.
  • 2. למרוח את צלעות הטלה בפסטו ולהכניס למקרר לרבע שעה.
  • 3. לחמם תנור ל-200 מעלות ולהניח את הצלעות בתבנית חסינת חום, לצקת את היין בתבנית ולהכניס לתנור, לאחר 10 דקות להוריד את החום ל-170 מעלות ולאפות עוד רבע שעה.
  • 4. מוציאים מהתנור ופורסים לצלעות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully