- 1.מדליקים את הפחמים.
-
- 2. שוטפים היטב את הירקות עם הקליפה, עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתוך הגחלים עד להתרככות. 20-35 דקות. בינתיים החום של המנגל יגיע לטמפרטורה המתאימה ביותר לצליית הבשר.
-
- 3. הוויניגרט: טוחנים במעבד מזון או בבלנדר מוט את מרכיבי הרוטב.
-
- 4.הנתחים: משמנים את הנתחים בשמן זית וצולים על הגריל- נתח הקצבים דק יחסית ולכן לא צריך יותר מהשחמה מכל צד.
-
- 5. מוציאים את הירקות מנייר הכסף וחותכים לרבעים. את נתחי הקצבים פורסים לרצועות דקות כנגד כיוון הסיבים (ניתן לראות את כיוון הסיבים בבשר).
-
- 6. בקערה שטוחה מניחים את עלי החסה, מעליה מסדרים את אבעי הירקות הצלויים ואת רצועות נתח הקצבים ומתבלים ברוטב הוויניגרט.