וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט טאקו פיקנטי

מתוך הספר "500 סלטים" מאת סוזנה בלייק.

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט טאקו.
סלט טאקו

מצרכים למתכון

  • 400 גרם בשר קצוץ (בקר, עוף או הודו)
  • כפית קמח
  • כפית חמאה
  • 1 בצל קטן חתוך
  • 1 בצלצל פרוס
  • 4 עגבניות בשלות קצוצות
  • 1 ראש חסה
  • 1 גזר קצוץ
  • לרוטב:
  • קומץ נדיב של אבקת צ'ילי
  • 225-175 מ"ל שמנת חמוצה
  • 3 כפיות של חומץ בן יין
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. טובלים את הבשר בקמח, מערבבים, מטגנים את הבשר בחמאה, מוסיפים בצל פרוס ובצלצלים ומטגנים זמן קצר עד להשחמה. מסירים את המחבת מהאש ומוציאים את הבשר.
  • 2. מערבבים את החומרים של הרוטב, מתבלים, טועמים ומכניסים לתוך קערה. מוסיפים את קוביות העגבניות, מערבבים אותן עם החסה ומחלקים לקערות אישיות. מניחים את הבשר מעל החסה, מקשטים בעזרת רצועות גזר חתוכות ורצועות גבינה.
  • 3. מגישים עם טאקו, צ'יפס והרוטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully