פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט טאקו פיקנטי

      מתוך הספר "500 סלטים" מאת סוזנה בלייק.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט טאקו (יח
      סלט טאקו (יח"צ)

      מצרכים

      • 400 גרם בשר קצוץ (בקר, עוף או הודו)
      • כפית קמח
      • כפית חמאה
      • 1 בצל קטן חתוך
      • 1 בצלצל פרוס
      • 4 עגבניות בשלות קצוצות
      • 1 ראש חסה
      • 1 גזר קצוץ
      • לרוטב:
      • קומץ נדיב של אבקת צ'ילי
      • 225-175 מ"ל שמנת חמוצה
      • 3 כפיות של חומץ בן יין
      • מלח ופלפל

      אופן ההכנה

      • 1. טובלים את הבשר בקמח, מערבבים, מטגנים את הבשר בחמאה, מוסיפים בצל פרוס ובצלצלים ומטגנים זמן קצר עד להשחמה. מסירים את המחבת מהאש ומוציאים את הבשר.
      • 2. מערבבים את החומרים של הרוטב, מתבלים, טועמים ומכניסים לתוך קערה. מוסיפים את קוביות העגבניות, מערבבים אותן עם החסה ומחלקים לקערות אישיות. מניחים את הבשר מעל החסה, מקשטים בעזרת רצועות גזר חתוכות ורצועות גבינה.
      • 3. מגישים עם טאקו, צ'יפס והרוטב.

      מתכונים נוספים

      סלט טאקו פיקנטי
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -