סלט שומר, פאקוס ולבבות עוף בגריל

ארז קומרובסקי מחמם את הגריל של יום העצמאות ומכין סלט חם וקר

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה!
גריל יום העצמאות של ארז קומרובסקי. אפיק גבאי
גריל יום העצמאות של ארז קומרובסקי

מצרכים

  • ½ ק"ג לבבות עוף מנוקים ומשופדים
  • 3-4 שומרים מנוקים מהגלדים החיצוניים
  • 4-6 פאקוסים צערים
  • 1 אגודת עלי פטרוזיליה מופרדים מהגבעולים
  • מיץ מ-2 לימונים
  • מלח ים גס
  • פלפל ירוק חריף מגולען קצוץ דק
  • לתערובת תיבול הלבבות:
  • 1 כפית זרעוני כוסברה
  • 1 כפית גרגרי פלפל שחור
  • ½ כפית זרעוני כמון
  • שמן זית בנדיבות

אופן ההכנה

  • . כותשים את תערובת התבלינים ומתבלים את לבבות העוף. מערבבים עם שמן הזית.
  • 2. פורסים את הפאקוס דק.
  • 3. חותכים את השומרים לחצי לאורכם ופורסים לפרוסות דקות. משרים במי קרח כשעה.
  • 4. צולים את הלבבות על גריל גחלים חם. נזהרים לא ליבש אותם.
  • 5. מערבבים את פרוסות הפאקוס עם פרוסות השומר שסיננתם ממי הקרח. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה, מיץ הלימון, המלח והפלפל החריף הקצוץ. מתבלים במעט שמן זית. מוסיפים את הלבבות הצלויים ומגישים מייד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully