וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט גיאורגי עם עוף

אסתר דנסון מציגה סלט חזה עוף מפתיע

מתכון מאת: רונית אבידן-שיינפלד, עץ הזית

ארוחה גרוזינית. דרור עינב,
ארוחה גרוזינית/דרור עינב

מצרכים למתכון

  • 500 גרם חזה עוף
  • 2 חופנים אגוזי מלך קצוצים
  • 4 שיני שום כתושות
  • פלפל חריף אדום קצוץ, לפי הטעם
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 1/4 כוס חד פעמית קטנה חומץ רגיל
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את חזה העוף בסיר עם מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים את העוף עד שהוא מתרכך. בערך 30 דקות.
  • 2. מסננים את העוף, מצננים וקורעים עם הידיים לרצועות דקות, כמו חוטים.
  • 3. מערבבים יחד עם הכוסברה הקצוצה, השום, אגוזי המלך, הפלפל החריף, החומץ והתבלינים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully