- 1. למלית: מערבבים היטב בקערה את חומרי המלית ומניחים בצד.
-
- 2. לבצק: מעבירים את הקמח לקערה ומוסיפים מלח. מוסיפים מים ולשים עד לקבלת בצק גמיש.
-
- 3. מקמחים משטח עבודה, ומרדדים את הבצק לעלה לא דק מדי. קורצים עיגולים בעזרת כוס. מניחים כל עיגול בצק על המשטח המקומח, ומרדדים אותו לעלה דק מאד.
-
- 4. מניחים במרכז עיגול הבצק כף מן המלית. סוגרים את העיגול לסהרון. כדי שהסגירה תצא מקושטת, מהדקים את הקפל עם האגודל כדי ליצור שקעים לאורך הקיפול.
-
- 5. מרתיחים מים בסיר גדול ורחב, וממליחים אותם קלות.
-
- 6. מבשלים את הכיסונים במשך 10-15 דקות, הם מוכנים כשהם צפים למעלה.