- 1. מנפים את הקמח לקערה ומערבבים עם השמרים. יוצרים גומחה במרכז, לתוכה מוסיפים מים פושרים, מלח ומרגרינה או חמאה. מערבבים את החומרים ולשים עד לקבלת בצק רך.
-
- 2. אם הבצק נדבק לידיים, מוספים מעט קמח, מכסים בניילון ומניחים במקום חמים למשך כשעה, עד שהבצק יתפח.
-
- 3. לשים את הבצק פעם נוספת ומחלקים ל-10 חלקים צרים. מכל חלק יוצרים כדור. מכסים בניילון ומניחים לכדורים לתפוח כ-20 דקות.
-
- 4. במקום חמים מרדדים כל כדור לעיגול בעובי 1 ס"מ ומניחים לתפיחה נוספת של מספר דקות.
-
- 5. מערבבים בקערה את חומרי מילוי הגבינה.
-
- 6. לאחר ההתפחה השנייה, ממלאים גבינה במרכז כל עיגול, וסוגרים אותו בצורת סירה.
-
- 7. בסיר עם שמן עמוק מטגנים את הפרשקי על אש גבוהה משני הצדדים עד שיזהיבו.
-
- 8. מוציאים ומספיגים מעט.