- 1. מניחים בקערת מעבד המזון קמח, חמאה ומלח. מעבדים את המרכיבים כ 1/2 דקה. את הביצה ומעבדים עוד מספר שניות.
-
- 2. מוסיפים כף או שתיים של מים קרים אם הבצק עדיין פירורי.
-
- 3. משטחים את הבצק מעט, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לשעה.
-
- 4. מחממים תנור לחום של 175 מעלות. מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים.מערבבים יחד את חומרי המלית.
-
- 5. מעבירים את העיגולים לתבנית אפייה עם נייר אפייה מעט משומן. מניחים מעט מתערובת המילוי וסוגרים למשולש. מברישים בביצה טרופה. וזרים מעל תערובת שומשום וקצח. אופים עד להזהבה כ-20 דק'.
-
- 6. מגישים חם.