וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוזני המן במילוי בטטה

אוזני המן לא חייבות להיות מתוקות. לחובבי המלוחים שביניכם מגיש רם ענתבי, שף "קפה ג'ו", אוזני המן במילוי בטטה, עגבניות מיובשות וגבינת פטה.

מתכון מאת: רם ענתבי, מערכת וואלה

אוזני המן מלוחות  בקפה ג'ו. צילום: רן בירן,
אוזני המן מלוחות בקפה ג'ו/צילום: רן בירן

מצרכים למתכון

  • ל-30 אוזני המן:
  • 300 גרם קמח
  • 150 גרם חמאה
  • 3/4 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • מעט מים קרים
  • שומשום
  • קצח
  • מלית:
  • מחית מ-2 בטטות גדולות אפויות
  • 7 יחידות עגבניות מיובשות קצוצות
  • 100 גרם גבינת פטה
  • קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מניחים בקערת מעבד המזון קמח, חמאה ומלח. מעבדים את המרכיבים כ 1/2 דקה. את הביצה ומעבדים עוד מספר שניות.
  • 2. מוסיפים כף או שתיים של מים קרים אם הבצק עדיין פירורי.
  • 3. משטחים את הבצק מעט, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לשעה.
  • 4. מחממים תנור לחום של 175 מעלות. מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים.מערבבים יחד את חומרי המלית.
  • 5. מעבירים את העיגולים לתבנית אפייה עם נייר אפייה מעט משומן. מניחים מעט מתערובת המילוי וסוגרים למשולש. מברישים בביצה טרופה. וזרים מעל תערובת שומשום וקצח. אופים עד להזהבה כ-20 דק'.
  • 6. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully