אוזני המן במילוי בטטה

אוזני המן לא חייבות להיות מתוקות. לחובבי המלוחים שביניכם מגיש רם ענתבי, שף "קפה ג'ו", אוזני המן במילוי בטטה, עגבניות מיובשות וגבינת פטה.

מתכון מאת: רם ענתבי, מערכת וואלה!
אוזני המן מלוחות  בקפה ג'ו. צילום: רן בירן,
אוזני המן מלוחות בקפה ג'ו(צילום: צילום: רן בירן)

מצרכים

  • ל-30 אוזני המן:
  • 300 גרם קמח
  • 150 גרם חמאה
  • 3/4 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • מעט מים קרים
  • שומשום
  • קצח
  • מלית:
  • מחית מ-2 בטטות גדולות אפויות
  • 7 יחידות עגבניות מיובשות קצוצות
  • 100 גרם גבינת פטה
  • קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מניחים בקערת מעבד המזון קמח, חמאה ומלח. מעבדים את המרכיבים כ 1/2 דקה. את הביצה ומעבדים עוד מספר שניות.
  • 2. מוסיפים כף או שתיים של מים קרים אם הבצק עדיין פירורי.
  • 3. משטחים את הבצק מעט, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לשעה.
  • 4. מחממים תנור לחום של 175 מעלות. מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים.מערבבים יחד את חומרי המלית.
  • 5. מעבירים את העיגולים לתבנית אפייה עם נייר אפייה מעט משומן. מניחים מעט מתערובת המילוי וסוגרים למשולש. מברישים בביצה טרופה. וזרים מעל תערובת שומשום וקצח. אופים עד להזהבה כ-20 דק'.
  • 6. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully