- 1 . בצק בסיס: בקערת המיקסר בעזרת וו גיטרה מערבבים את השמרים, סוכר, חלב וביצים לתערובת אחידה.
-
- 2. מוסיפים את הקמח והחמאה בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד. לקראת הסוף מוסיפים מלח ומערבבים במהירות נמוכה כעשר דקות. להניח את הבצק למנוחה של 30 דקות בחדר קר.
-
- 3. מרדדים את הבצק לריבוע שטוח בגודל של 15X15 ס"מ ומשאירים למנוחה ל- 45 דקות.
-
- 4. לקיפול: מטמיעים את הקמח בתוך החמאה עד לקבלת "בצק". מרדדים למלבן בגודל 15X20.
-
- 5. מרדדים את הבצק בסיס לריבוע בגודל 50X50 ס"מ, מניחים את המלבן חמאה על ריבוע הבצק במרכזו ומקפלים את הבצק הבסיסי מעל הבצק והחמאה.
-
- 6. בקיפול הראשון מקפלים את החלק הימני מעל החלק האמצעי של החמאה ובקיפול השני מקפלים את החלק השמאלי מעל החלק החלק האמצעי.
-
- 7. בקיפול השלישי את החלק העליון מעל האמצעי ובקיפול הרביעי את החלק התחתון מעל האמצעי. מניחים לבצק שקופל לנוח כ-40 דק' בטמפרטורת החדר.
-
- 8. מרדדים את הבצק למלבן ומקפלים את הבצק קיפול 4, שני רבעים חיצוניים מקופלים פנימה עד למרכז המלבן ולאחר מכן מקופלים אחד על השני. נותנים לבצק לנוח כ-30 דקות ומרדדים את הבצק למלבן.
-
- 9. מקפלים את הבצק לקיפול 3, שליש ימני מקופל על השליש המרכזי והשליש השמאלי מקופל על כל הבצק. נותנים לבצק לנוח וחוזרים על הקיפול 4 ומקררים ללילה.
-
- 9. למילוי: בקערה מערבבים את גבינת הפקורינו, העגבניות מיובשות, מחצית מכמות הפיסטוק, מתבלים ומוסיפים את הביצה והקמח.
-
- 10. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר של כ- 8 ס"מ.
-
- 11. מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים פרג טחון על עיגול הבצק.
-
- 12. מניחים את העיגולים על משטח העבודה כאשר צדם המצופה מונח כלפיי מטה, מניחים במרכז כל עיגול כפית גדושה מהמילוי.
-
- 13. מקפלים את הבצק לקבלת צורה משולשת של אוזני המן ומהדקים בעדינות.
-
- 14. אופים כ-18-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.