- 1. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח יחד עם השמרים. מוסיפים את המלח, הסוכר והשמן ומתחילים בלישה. מוסיפים בהדרגה את המים, עד שמתקבל גוש בצק אחיד ולא דביק. ממשיכים ללוש את הבצק עוד כ-5 דקות. מכסים ושולחים למנוחה של חצי שעה.
-
- 2. בינתיים מכינים את המלית: מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ עד שהוא מזהיב קלות, מוסיפים את תפוחי האדמה, המלח, הפלפל והטימין.
-
- 3. מערבבים בקערה את כל סוגי הגבינות המגוררות ומוסיפים את תערובת תפוחי האדמה והבצל. מערבבים היטב.
-
- 4. קורצים מהבצק כדורים בגודל כדור טניס ומרדדים לעיגול בינוני ודק יחסית על משטח מקומח קלות. מניחים במרכזו של כל עיגול 2 כפות גדושות מהתערובת ומקפלים לחצי, כך שהמילוי מכוסה לגמרי. מהדקים היטב בכדי שהמאפה לא יפתח בזמן האפייה.
-
- 5. מעבירים את המאפים לתבנית משומנת בשמן זית (ללא נייר אפיה, על מנת ליצור פריכות גם למטה) ואופים בחום של 250 מעלות כ-20 דקות ועד שהבצק מזהיב.