וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

באגט ממולא בחצי שעה

נשנוש פשוט, מהיר ומלא טעמים, מושלם לימים החמים. רות אוליבר מכינה בקלי קלות באגט ממולא בגבינות, זיתים, עגבניות מיובשות, אגוזים ועשבי תיבול.

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה

באגט ממולא של רות אוליבר. נמרוד סונדרס
באגט ממולא של רות אוליבר

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 יחידות:
  • 2 חצאי באגט או באגט שלם
  • למילוי:
  • 100 גרם גבינת שמנת
  • 100 גרם פטה
  • 200 גרם גבינה צפתית
  • 100 גרם קשקבל
  • 1 קופסת קוטג'
  • 100 גרם זיתי קלמטה מגולענים וחצויים
  • 100 גרם זיתים ירוקים מגולענים וחצויים
  • 100 עגבניות מיובשות חתוכות גס
  • 100 גרם אגוזי מלך חתוכים גס
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ
  • פלפל
  • להברשה:
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתוש

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מרוקנים את הבאגט מהתוכן הרך, מערבבים גבינות, מוסיפים זיתים, עגבניות מיובשות, עשבי תיבול ואגוזים, מתבלים בפלפל (לא כדאי להוסיף מלח, הגבינות ממילא מלוחות).
  • 3. ממלאים את הבאגט, מערבבים שמן עם שום ומברישים אותם, עוטפים בנייר כסף ואופים 25 דקות.
  • 4. מקררים מעט, פורסים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully