באגט ממולא בחצי שעה

נשנוש פשוט, מהיר ומלא טעמים, מושלם לימים החמים. רות אוליבר מכינה בקלי קלות באגט ממולא בגבינות, זיתים, עגבניות מיובשות, אגוזים ועשבי תיבול.

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה!
באגט ממולא של רות אוליבר. נמרוד סונדרס
באגט ממולא של רות אוליבר

מצרכים

  • ל-4-6 יחידות:
  • 2 חצאי באגט או באגט שלם
  • למילוי:
  • 100 גרם גבינת שמנת
  • 100 גרם פטה
  • 200 גרם גבינה צפתית
  • 100 גרם קשקבל
  • 1 קופסת קוטג'
  • 100 גרם זיתי קלמטה מגולענים וחצויים
  • 100 גרם זיתים ירוקים מגולענים וחצויים
  • 100 עגבניות מיובשות חתוכות גס
  • 100 גרם אגוזי מלך חתוכים גס
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ
  • פלפל
  • להברשה:
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתוש

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מרוקנים את הבאגט מהתוכן הרך, מערבבים גבינות, מוסיפים זיתים, עגבניות מיובשות, עשבי תיבול ואגוזים, מתבלים בפלפל (לא כדאי להוסיף מלח, הגבינות ממילא מלוחות).
  • 3. ממלאים את הבאגט, מערבבים שמן עם שום ומברישים אותם, עוטפים בנייר כסף ואופים 25 דקות.
  • 4. מקררים מעט, פורסים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully