- 1. מנפים את הקמח לקערת מיקסר. מפזרים את השמרים, ומערבבים במהירות גבוהה עם וו לישה עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושי שמרים.
-
- 2. מוסיפים את החלב והחלמונים, ומערבבים במהירות נמוכה. לשים כ-5 דקות במהירות איטית, ומוסיפים לאט את קוביות החמאה להטמעה.
-
- 3. מוסיפים את המלח, הפלפל, כף תימין ואגוז המוסקט, וממשיכים ללוש עוד 6-7 דקות במהירות גבוהה. מבליעים פנימה את הגבינה המגורדת ל-1/2 דקה-דקה.
-
- 4. מעבירים לקערה משומנת היטב בשמן זית עדין/חמאה, מכסים בניילון ומתפיחים כשעה.
-
- 5. על משטח מקומח מרדדים את הבצק בעזרת מערוך למלבן גדול. מקמחים בעדינות, ובעזרת קלף מתכת חותכים לריבועים/ מלבנים.
-
- 6, מניחים את הריבועים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מלמעלה מעט קשקבל מגוררת ומעט עלי תימין, מכסים בניילון ומניחים ל3/4 שעה-שעה.
-
- 7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-25 דקות.
-
- 8. מצננים מעט, ומגישים.