וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בויאקוס

מאפה ספרדי שהוא הכלאה בין לחמניות גבינה לבין עוגיות שמכינים בקלי קלות. עם ביצים חומות, סלט קצוץ וכוסית עראק תקבלו ארוחת בוקר ירושלמית מושלמת.

מתכון מאת: דניאלה לרר, מערכת וואלה

ארוחת בוקר בבארוד. צילום: דניאל בן שושן,
ארוחת בוקר בבארוד/צילום: דניאל בן שושן

מצרכים למתכון

  • ל-40 בואיקוס:
  • 300 גרם קמח
  • 200 גרם חמאה
  • 125 גרם קוטג'
  • 100 גרם קשקבל
  • 50 גרם פרמזן
  • כפית מלח
  • ביצה
  • 1/2 1 כפית שומשום שחור ולבן

אופן ההכנה

  • 1. לשים את כל החומרים ביחד. מרדדים.
  • 2. קורצים מהבצק עיגולים עם כוס.
  • 3. מפזרים מעל כל עיגול ביצה ושומשום שחור ולבן ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד הזהבה ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully