בויאקוס

מאפה ספרדי שהוא הכלאה בין לחמניות גבינה לבין עוגיות שמכינים בקלי קלות. עם ביצים חומות, סלט קצוץ וכוסית עראק תקבלו ארוחת בוקר ירושלמית מושלמת.

מתכון מאת: דניאלה לרר, מערכת וואלה!
ארוחת בוקר בבארוד. צילום: דניאל בן שושן,
ארוחת בוקר בבארוד(צילום: צילום: דניאל בן שושן)

מצרכים

  • ל-40 בואיקוס:
  • 300 גרם קמח
  • 200 גרם חמאה
  • 125 גרם קוטג'
  • 100 גרם קשקבל
  • 50 גרם פרמזן
  • כפית מלח
  • ביצה
  • 1/2 1 כפית שומשום שחור ולבן

אופן ההכנה

  • 1. לשים את כל החומרים ביחד. מרדדים.
  • 2. קורצים מהבצק עיגולים עם כוס.
  • 3. מפזרים מעל כל עיגול ביצה ושומשום שחור ולבן ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד הזהבה ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully