- 1. בקערה מערבבים את המים, השמן והמלח עד להמסתו. מוסיפים בהדרגה את קמח התירס תוך כדי ערבוב מתמיד על מנת להימנע מהיווצרות גושים.
-
- 2. מערבבים את המסה עד שמתקבל בצק לח ונוח לעבודה. חשוב שהבצק לא יהיה רטוב ולא יבש מידי. אם הבצק מרגיש יבש, מוסיפים כף מים נוספת.
-
- 3. יוצרים מהבצק כדור, מכסים ומניחים בצד ל-10 דקות.
-
- 4. מחלקים את הבצק ל-8 חתיכות שוות, מכדררים ומשטחים כל כדור עד לקבלת מעין דיסקיות בעובי של כ-1 ס"מ.
-
- 5. מברישים רשת גריל או מחבת במעט שמן וכשהיא רותחת מניחים את האריפאס. מטגנים כ-5-6 דקות מכל צד עד שהן משחימות משני הצדדים. מסירים מהאש ומקררים.
-
- 6. בעזרת סכין חוצים את הארפאס בעדינות כמו פיתה וממלאים.