פיצה-פיתה עם חציל וזוקיני
מתכון מתוך הספר "ארוחות ערב מהירות" בעריכת איילת לטוביץ'.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 זוקיני ירוקים
- 1 חציל קטנטן
- 200 גרם פטריות שמפיניון קטנות פרוסות דק
- מלח/פלפל
- 2 פיתות גדולות
- 280 גרם רוטב פיצה מוכן
- ½ כוס כוס גבינת צ'דר מגוררת דק
- 2 כפיות עלי טימין טריים
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור לחום גבוה מאוד (250 מעלות) פורסים את הזוקיני והחציל לפרוסות אורך דקיקות. מתבלים את הזוקיני, החציל והפטריות וצולים, מעט בכל פעם, על מחבת סטייקים משומנת, עד שהם מתרככים בקלות.
- 2. חוצים כל פיתה לשני עיגולים ומעבירים לתבנית תנור משומנת. מורחים כל עיגול ברוטב הפיצה ובוזקים על כל עיגול רבע מהגבינה. מסדרים את הירקות ובוזקים את יתרת הגבינה ואת הטימין.
- 3. אופים כ-10 דקות, עד שהפיצות שחומות ופריכות.
- חומרים ל-4 מנות.