מתכונים חמים

פיצה סיציליאנית

בצק אמיתי עם רוטב מהיר. מתכון של עמרי פרז, שף רשת "קפולסקי.

מתכון מאת: ,mouse.co.il
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

פיצה

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרי הבצק:
  • 30 גרם שמרים
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1 1/4 כוס מים (350 מ"ל)
  • 500 גרם קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • חומרי הרוטב:
  • 300 גרם עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות (כ 70 גרם) רסק עגבניות
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1/2 כפית אורגנו
  • 1 כפית בזיליקום קצוץ
  • מלח פלפל
  • חומרי הקישוט:
  • פלפל אדום
  • פלפל ירוק
  • 100 גרם פטריות טריות
  • 100 גרם גבינת מוצרלה
  • 50 גרם גבינה מסוג פרמזן מגוררת

אופן ההכנה

  • הכנת הבצק:
  • מערבבים את השמרים, הקמח והסוכר, ומוסיפים את המים בהדרגה. לשים את הבצק לאט לאט ומוסיפים את המלח.
  • יוצרים כדורים מהבצק, מכסים במגבת לחה עד שהם מכפילים את נפחם. אחר כך לשים שוב את הבצק, יוצרים כדורים בגודל כדור טניס, מכסים אותם ומניחים מקרר.
  • הכנת הרוטב (לפיצה אחת):
  • מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב אחיד.
  • חיבור הפיצה:
  • מרדדים כדור בצק לעובי הרצוי ומורחים עליו את רוטב העגבניות. פורסים את הפטריות לפרוסות ןאת הפלפלים לעיגולים, ומניחים על הרוטב.
  • מפזרים מלמעלה את המוצרלה ואת הפרמזן. אופים את הפיצה כ 15 דקות בחום של 250 מעלות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully