- הכנת הבצק:
- מערבבים את השמרים, הקמח והסוכר, ומוסיפים את המים בהדרגה. לשים את הבצק לאט לאט ומוסיפים את המלח.
- יוצרים כדורים מהבצק, מכסים במגבת לחה עד שהם מכפילים את נפחם. אחר כך לשים שוב את הבצק, יוצרים כדורים בגודל כדור טניס, מכסים אותם ומניחים מקרר.
-
- הכנת הרוטב (לפיצה אחת):
- מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב אחיד.
-
- חיבור הפיצה:
- מרדדים כדור בצק לעובי הרצוי ומורחים עליו את רוטב העגבניות. פורסים את הפטריות לפרוסות ןאת הפלפלים לעיגולים, ומניחים על הרוטב.
- מפזרים מלמעלה את המוצרלה ואת הפרמזן. אופים את הפיצה כ 15 דקות בחום של 250 מעלות.