- 1. המילוי: קוצצים את העלים לרצועות עבות (עובי 2 ס"מ בערך) ושמים בסיר יחד עם השמיר ושמן הזית. ומבשלים מעל להבה גבוהה 3-4 דקות תוך ערבוב, עד שהתרד מתכווץ ומאבד את מרבית נפחו.
-
- 2. מעבירים למסננת צפופה את עלי התרד המבושלים עם השמיר, מניחים לעלים להתקרר 15 דקות ואז סוחטים אותם היטב.
-
- 3. מעבירים את העלים הסחוטים לקערה, מפוררים מעל את גבינת הפטה ומערבבים לתערובת אחידה. טועמים ומתבלים במלח ופלפל שחור -הגבינה מלוחה, לכן יתכן ולא תצטרכו להוסיף מלח.
-
- 4. מחממים תנור ל-190 מעלות וחותכים את יריעת בצק העלים ל-12 ריבועים בגודל שווה פחות או יותר.
-
- 5. מחלקים את תערובת המילוי ל-12 כדורים שווים. מניחים את ריבועי הבצק על תבנית עם נייר אפייה ובמרכז כל ריבוע מניחים כדור מהמלית ומשטחים מעט.
-
- 6. מכניסים לתנור ואופים 10 דקות, עד שהבצק התנפח והזהיב.