- 1. מחממים תנור ל180 מעלות.
-
- 2. מחממים שמן במחבת מוסיפים בצלים ומטגנים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב כדי שהבצל יזהיב. מקררים.
-
- 3. שמים תפוחי אדמה בסיר גדול. ממלאים מי ברז מביאים לרתיחה, מבשלים כ-15 דקות בדיוק מרגע הרתיחה שתפוחי האדמה רכים אך לא מתפוררים. מקררים, מקלפים, חותכים תפוחי אדמה לפרוסות, בעובי של חצי ס"מ. את הביצים חותכים בחותכן פרוסות.
-
- 4. בפיירקס גבוה משומן היטב בחמאה רכה מסדרים שכבה של פרוסות תפוחי אדמה עליה שכבת פרוסות ביצה קשה מעט בצל מטוגן.
-
- 5. מפזרים פרורי חמאה, מלח ופלפל בנדיבות, מסדרים מעל שכבה נוספת באותו הסדר. מסיימים בשכבת תפוחי אדמה (כל המרבה בשכבות הרי זה משובח).
-
- 6. מערבבים את השמנת עם חלב ופפריקה יוצקים מעל, אופים כ-35 דקות או עד שתפוחי האדמה מזהיבים מעט.